Home Balotiere second hand
Balotiere second hand
Balotierele second-hand PDF Imprimare Email
Balotiere second hand
Scris de adrian86   
Marţi, 01 Martie 2011 06:20
In aceste vremuri care s-au dovedit a fi dificile din punct de vedere financiar pentru agricultori, o modalitate de a economisi bani este de a cumpara balotiere second hand. O balotiera noua reprezinta o investitie mare si achititionand o balotiera second hand se poate dovedi a fi o masura inteligenta pentru un agricultor sa-si reduca costurile. Dar ce fel de balotiere second hand gasesti disponibile? Mai jos veti afla tipurile de balotiere second hand pe care le veti intalni pe piata.

Balotiera second hand dreptunghiulara: Dupa cum sugereaza si numele, aceasta este o balotiera care produce baloturi mari dreptunghiulari. Baloturile produse de balotierele second hand dreptunghiulare sunt destul de compacte, dar de obicei cantaresc mai mult decat baloturile rotunde. Unul dintre principalele beneficii de a cumpara o balotiera dreptunghiulara este faptul ca baloturile sunt mai usor de transportat de la un loc in altul decat baloturi rotunde. Asta pentru ca exista intotdeauna riscul ca baloturile rotunde sa se rostogoleasca de pe remorca plata. Exista, de asemenea, avantajul economiei de spatiu: un balot dreptunghiular de fan se potriveste mai bine in colturi, ceea ce permite unei cantitati mai mari de fan sa fie mai bine depozitata si transportata.

Balotierele second hand patrate mai mici:
Este putin probabil sa mai poti gasiti acest tip de balotiere second hand pe piata. Pur si simplu pentru ca acestea nu sunt la fel de comune chiar si pe noua piata. Cu toate acestea, exista alte tari unde sunt destul de comune. De exemplu, in Australia si Noua Zeelanda sunt mai frecvente chiar decat presele de balotat dreptunghiulare mari.

Acest tip de balotiera second hand produce baloti dreptunghiulari ce masoara aproximativ 40 pana la 75 de inchi. Fiecare balot este invelit fie cu doua, trei sau patru taroane din sfoara, care sunt apoi innodate. Baloturile produse de aceste balotiere second hand sunt suficient de mici si usoare pentru a fi transportate de o singura persoana. Dimensiunea uzuala este de 45-60 inci.

Exista cateva motive pentru care trebuie sa evitati acesti tip de balotiera second hand cu exceptia cazului in care gasiti o oferta mult prea buna pentru a putea fi refuzata. Din cauza ca este mai putin intalnita in lume aceasta poate duce la intampinarea unor dificultati pentru a gasi piese de schimb in cazul in care balotiera second hand se defecteaza.
 


Sondaje

Crezi ca preturile balotierelor sunt prea ridicate?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com